Glarmester & tømrer i Odense S

RING TIL OS PÅ:
tlf66 13 55 65

Få nye muligheder med ombygning

Skal du have væltet en væg, opsat en glasvæg eller gipsvæg, lagt gulve eller monteret nye skabe? Opgaverne vi udfører hos Thykjær Glarmester & Tømrer kan variere meget, når det kommer til ombygningsopgaver. Vi har arbejdet for private, erhvervsdrivende virksomheder samt offentlige institutioner, hvor vi blandt andet har arbejdet som underentreprenør på større tilbygninger.

I forbindelse med en ombygning kan vi gøre brug af vores kompetencer inden for glarmester- og tømrerbranchen. Vi har derfor mulighed for at kombinere de to fagområder og tage dit projekt til et højere niveau. Eksempelvis i opgaver som:

  • Opdeling af rum
  • Terrasseafskærmning med glas
  • Opsætning af skillevægge
  • Opbygning af reoler, skabe med mere

 

Erfaring der holder

Siden vores grundlæggelse i 1970 har vi arbejdet med en bred vifte af arbejdsopgaver, som den dag i dag har gjort os til en stærk samarbejdspartner i forbindelse med dine byggeprojekter. Med garanti for kvalitet, service, overholdte tidsfrister og priser, kan du trygt lade os udføre arbejdet for dig. Som en del af vores arbejdsproces, forventningsafstemmer vi altid med dig inden vi påbegynder arbejdet.

 

Vi klarer ombygningen for dig!

Ønsker du vores ekspertise til at udføre din ombygningsopgave? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan træffes på telefon: 66 13 55 65 alle hverdage. Vi servicerer med vores ydelser på hele Fyn men har værksted og kontor i Odense. 

Få et tilbud