Glarmester & tømrer i Odense S

RING TIL OS PÅ:
tlf66 13 55 65

Indbrudsskader

Har du været udsat for indbrud eller forsøg på indbrud? Så kan det give store skader på dit hjem. Dette kan være i forbindelse med smadrede ruder, vinduer eller døre. Er dette sket for dig, kan du kontakte vores døgnvagt, som rykker hurtigst muligt ud til dig, hvor vi sørger for øjeblikkelig afdækning.

Det kan være en meget ubehagelig situation, at være blevet udsat for indbrud, vi kan udover udrykning ved indbrudsskader også udskifte dine gamle vinduer og døre til mere sikre og energirigtige slags, som kan gøre det svære for indbrudstyven at trænge ind i dit hjem.

 

Professionelle håndværkere

Vores medarbejdere har udført en masse forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med indbrudsskader, de ved derfor godt, hvordan de skal håndtere situationen hos dig i forbindelse med indbrud. Du er derfor i trygge hænder, hvis du kontakter os.

 

Kontakt vores døgnvagt på 66 13 55 65

Med mere end 40 års erfaring har vi fået opbygget en loyal kundebase, hvilket har betydet at vi den dag i dag servicerer på hele Fyn i forbindelse med alle vores arbejdsopgaver. Vi har hovedsæde i Odense, hvor vi både har værksted samt kontor. 

Kontakt os