Glarmester & tømrer i Odense S

RING TIL OS PÅ:
tlf66 13 55 65

Få liv til din bolig med nye gulve

Skal du have nye gulve? Så har vi hos Thykjær Glarmester & Tømrer dygtige tømrere, der kan udføre alle typer renovationer af trægulve eller udskiftning heraf. Der kan være flere grunde til at få et nyt trægulv enten på grund af slitage eller udseendet.

 

Valg af det rigtige gulv

Har du småbørn i huset, hund, kat eller går du tit ind i sko? Dette er blot nogle af de overvejelser som er gode at gøre sig, når du skal have nyt gulv. Bløde træsorter er derfor ikke egnet, hvis gulvet bliver udsat for stor slitage i hverdagen. Vores tømrer er altid klar til at rådgive dig, inden du køber dit nye trægulv. Vi sørger for at gulvet kan leve op til dine ønsker om udseende, vedligeholdelse og ikke mindst holdbarhed.

 

Vi servicerer på hele Fyn

Du kan altid kontakte os i forbindelse med dit gulv projekt. Vi deler gerne vores erfaringer og kommer med ideer til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Når vi har udført dit gulvprojekt, sætter vi dig altid grundigt ind i, hvordan du fremadrettet skal vedligeholde dit gulv. Med værksted i Odense, kører vi ud som tømrer på hele Fyn.

Få et tilbud