Glarmester & tømrer i Odense S

RING TIL OS PÅ:
tlf66 13 55 65

GLAS & TRÆ

VI GI’R DIG TJEK PÅ BÅDE GLAS OG TRÆ!

Thykjær Glas har gennem mere end 40 år arbejdet med glarmester faget og med etableringen og erfaringen fra Thykjær Træ, føler vi os godt rustet til at afdække dit behov og give dig den bedst mulige rådgivning.

 

THYKJÆR ER BÅDE GLARMESTER OG TØMRER.

Så hvad enten det drejer sig om ruder, døre vinduer, sternbrædder, gulve osv. kan du regne med en seriøs og professionel indsats af dygtige håndværkere.

Ikke mindst når det gælder arbejde, der både omfatter glas og træ, er du godt tjent med THYKJÆRS særlige kvalifikationer. Ingen halve løsninger. Vi er din garanti for, at både tømrer- og glarmesterarbejdet bliver udført håndværksmæssigt forsvarligt. Og så sparer du oven i købet penge, fordi det hele bliver lavet på en gang af fagfolk.

 

SPAR PÅ ENERGIEN MED ENERGIRUDER

Der er penge at spare, hvis du sparer på energien. En oplagt måde er, at få skiftet dine gamle ruder ud med moderne energiruder. Isoleringseffekten er imponerende – en energirude isolerer ligeså meget som en almindelig termorude med fire lag glas! Ring og hør nærmere. Vi giver dig gerne et tilbud.

 

LAD OS TA’ ET TJEK OG GI’ ET BUD!

Småskavanker ved træ og vinduer kan nemt udvikle sig hvis der ikke bliver gjort noget ved det. Til gengæld kan de fleste ting repareres uden de store omkostninger, når de opdages i tide. Spar dig selv for ubehagelige overraskelser, ærgelser og store udgifter og lad os give dit træværk og dine vinduer et eftersyn.

 

RING TIL OS

- så kommer vi forbi og giver dit hus et servicetjek. Bagefter får du et uforpligtende tilbud.

Vi ved, hvad vi skal kigge efter.

Her er et par af de ting, der er værd at holde øje med:

  • Er der råd i sternbrædder
  • Er fugerne omkring glas og vinduer i orden
  • Er termoruderne punkteret
  • Er vinduesrammen i orden
  • Hvordan er karmenes tilstand
  • Er taget utæt
  • Er tagrenden utæt
  • Bør ruderne sikres mod indbrud
  • Er dørlåsen sikker og i orden

 

INDBRUD ELLER UHELD?

Vi er altid klar til at rykke ud f.eks. i forbindelse med indbrud, stormskader osv., og vi kommer med det samme. Døgnet rundt. Hverdag og weekend. Og du får altid en professionel behandling af omhyggelige fagfolk, når du ringer til THYKJÆR.

Få et tilbud