Glarmester & tømrer i Odense S

RING TIL OS PÅ:
tlf66 13 55 65

VI OPSÆTTER NYE DØRE OG VINDUER I ODENSE

Er dine vinduer og døre nedslidte og trænger de til en renovering eller til udskiftning? Vi tilbyder hos Thykjær Glarmester & Tømrer flere løsninger inden for vinduer og døre udført af danske håndværkere med høj anciennitet. Vi har hjulpet både private og erhverv med nye døre og vinduer.

 

NYE VINDUER OG DØRE GIVER MANGE FORDELE

Ofte oplever vi, at vinduer eller døre ikke kan renoveres eller at det slet ikke kan betale sig. Fordelen ved udskiftning til nye vinduer og døre er at det kan hjælpe med energioptimere din bolig.

Inden vi udskifter dine vinduer og døre, vil du blive kontaktet for en dialog om dine behov og ønsker med en naturlig respekt for din boligs arkitektur, så det hele går op i en højere enhed. På mødet udfører vi samtidig en opmåling.

 

KONTAKT DIN FAGMAND OM VINDUER OG DØRE

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende møde til sparring og løsningsforslag til valget af dine nye døre og vinduer. Samtidig kan vi udarbejde et konkret tilbud, så du får et overblik på hele processen.

Ring til os for et uforpligtende og gratis tilbud nu på telefon 66 13 55 65. Vi arbejder primært i Odense men kører også generelt på Fyn.

Få et tilbud